Tuesday, 13 December 2011

crayzy day..with crazy friend,,,,,,,,

asalamiualaikumm..haii guys......new story about jack....ehheheh..jack ngn member dah plening baik punye laaa nk g umah memeber sorng niee....ssooo ari nie lah.(13\12\11) ktorng pilih nak g umah memeber niee......ktorng lepak umah dy...+makn kfc+ merayau-rayau +seven(E)........then..time tuuuppukolllll..04:30 maybe......mak memebe jack nie tnye laaa at ktorng....(korng nak blik tak??????anty nak kua niee...)...ktorng dengan selambe adap nye jawap..(xpe la anty,..ktoornag jlan kaki sendiryy..g bas ten).......x lame kemudian ....hujan turun dgn lebat nye..............peerrrrr....bruuu menyesal masing2....tdi ad orng nak anta...(jual mahal)............aahahahaha.......dlam kollll 0530 mayby......ktong tengok ujan dah benti...so ktorng pon grak la g bus(!0).....bru grak beberape tapak ...ujan turun blikk.......ADOOYYAAII.......ktorng terus kan pejaanan...(KLU NK PATAH BLIK SEGANN)..hahahahahaha
x lame kemudian...ujan turun ngn lebat nyee.......dah macam ap dah jack tengok..membe.belariii2 cari tempat beteduuhh......sampai ade yg jtuh terlentang..klu jatuh je x pe laa...nisampai masuk bawah mejaaaa.......adttooiiiiiiiii. hahahahha.............disebab kan semua kesejukan...ktorng benti minum luu...+snap pic......(NI GAMBA KTORNG>>>>>TAK DE LA ENSEM MANE PONNN>CUTE MUNGKIN LAAA SIKITT>>)  



Alhamdulillah, akhirnya bas smpai juga.. dngan hati yg agak x tnang .. kami pulang dengan selamat.. ingat balik kena marah ngan Mama tp .. Mama wa.. rilek je .. x ckap pape pon .. cume senyum je sbab die tahu aku dh pening kepale ~ haha akhirnya kepala Jack rase cam nk pecah nasib baik ade kwan sejati Jack
(penadol actifast ngan minyak cap kapak)

smpai situ je la.. citer Jack ..a.k.a Fat Boy ..Jack harap persahabatan ini akan kekal hingga ke akhir haya.. dan juga..Jack harap jack x kan berhenti update blog ni.. Lastly..Jack x nk lalui saat2 sukar mcam dlam gmbar ni ( menyesal ) hope you guys enjoy bace post kali ni  : ) boi boi

3 comments:

  1. Mandi hujan ye? Teringat aku dulu dgn member, lari pergi bus stop, dah lah time tuh hujan lebat --' bus stop punyelah jauhh.

    ReplyDelete
  2. iqbal;cool right....hahhah~

    nina:cite nak same jee....tuka la cite lain...ahahha(justkidding) :)

    ReplyDelete